Ps : mersi ceilalti pentru critici / incurajari ... astea ...
Racfm
- Racfm
 - rapperu vostru preferat

am auzit eu multe chestii dupa concertu ala din constanta ... bune despre mine ... mai naspa asa despre tineO.N. wrote:sau a multora.
pe topic : naspa piesa
Si mai bine te-ai abtine de la comentarii ( O.N. ) ... crede-ma sunt inutile ...
Stefan P wrote: Destul sa-i vad freza de gigolo wannabe a lu mallone la avatar))
ce faci racfm? mai tii minte cine alege cine posteaza, cine se abtine, cine nu la promovare download?Racfm wrote:am auzit eu multe chestii dupa concertu ala din constanta ... bune despre mine ... mai naspa asa despre tineO.N. wrote:sau a multora.
pe topic : naspa piesaKeep Walkin`
Si mai bine te-ai abtine de la comentarii ( O.N. ) ... crede-ma sunt inutile ...
- Racfm
 - rapperu vostru preferat

eu n-am ziso cu rautateO.N. wrote:atunci te mai asteptam prin constanta la un concert,cu brigada aia mare.
tot pe topic : tot naspa e.de ce ? nu aud nimic nou in "marirea" lui.
hai salutare de la mare.
am iesit.
Stefan P wrote: Destul sa-i vad freza de gigolo wannabe a lu mallone la avatar))
- 
				TerraNova
 - tanar
 - Location: Wuerzburg, Germania s-o fut in cur de tara...mai un pic...mai un pic...

De aia e si rap-ul din RO la nivelul la care este. Asta este. Poate ne deschidem ochii mai devreme sau mai tarziu, sau ne tragem pe drum and bass ca restu si ne bagam p$#@.
Na cam asa sta treaba dupa parerea mea. Nu stiu cum ai sunat inainte de monorima ca pe myspace ai numa aia, sau cu ce i-ai suparat pe artistii de pe promovare/download, da piesa ii de la merge in sus. Clar. Cine afirma altceva are ceva personal cu tine dintr-un motiv sau altul. Nu pot sa-mi imaginez alta cauza. Or fi fost alea de dinainte naspa, nu contest, ca nu le-am auzit, da asta rupe.
aaa a propos de ce-o zis unu, ca nu zici nimic in piesa sau ceva de genu....mie nu mi se pare...da de fapt ce p$#@ mea conteaza? Cat timp rupi beatu in bucatzi nu are nici o relevantza mesajul...tre sa sune tare, sa fie flow, sa nu fii offbeat, sa combini rimele etc vaai si cate criterii mai sunt ...
In afara ca cer mai multa unitate, armonie si voie buna pentru muzica asta pe care toti o iubim, iti zic si tie, sa nu te lasi demoralizat ca n-are rost. Nu le purta pica nici celor care se iau de tine, fiecare-i pe fimul lui, sau merge dupa gloata, particular sau in grup, sunt pareri, tebuie sa le iei ca atare.
Eu mi-am spus-o pe-a mea, si cu asta inchei. Ti-am dat add pe myspace. Vorbim. Noapte buna
Incearca sa ma intreci in arta, ba te provoc, coala goala, te bag in boala ca un streptococ