mai bine vorbim despre eveniment, aici. nu de altceva.. da' sa nu se supere staffu'.mRnT wrote:se stieebLuEsHiFt wrote:si aia de la opera fac pogo in pmoricum se stie ca la JMT va fi rupere..
si nu o sa ne m-ai imgramadim atat ...e mai mare clubu ...avem unde sari
3 ANI de HADES + concert AFU-RA
Moderator: dan
a fost dar nu a stat mult...
concertu a fost tare. toata seara a fost tare.
felicitari Hades, La Multi Ani! dar tot va umplu pt hanorace
Muzica Se Simte!
si mai sunt aia care zic ca publicu a fost de cacat dar erau parte componenta din public.Vicentiu wrote:ce ma enerveaza aia care scriu cu font de 1, numa' ca sa te chinui sa dai copy sa vezi ce scrie acolo... va e rusine cu ce ziceti sau ce?
concertu a fost tare. toata seara a fost tare.
felicitari Hades, La Multi Ani! dar tot va umplu pt hanorace
Muzica Se Simte!
99.9%
Desi am vazut doar curul Ginei cateva ore bune tot mi-a placut (concertul)
A cantat bine Afu-ra (parerea mea) , doar ca ordinea pieselor a fost un pic aiurea pe la sfarsit dar si-a revenit cu inca o piesa de pogo
Paul a cantat frumos ! Si vocea lui Maerry s-a auzit tare de tot de asemenea
Sun|Rah s-a rupt acolo sa mor , e prima oara cand vad o fata ca face asa !
La multi ani ba !
Dino :*
A cantat bine Afu-ra (parerea mea) , doar ca ordinea pieselor a fost un pic aiurea pe la sfarsit dar si-a revenit cu inca o piesa de pogo
Sun|Rah s-a rupt acolo sa mor , e prima oara cand vad o fata ca face asa !
La multi ani ba !
Dino :*
word ! preacher wrote : kitu e eroul meu
- strabunicutza
- Bandit Queen
Cristian-San wrote:si mai sunt aia care zic ca publicu a fost de cacat dar erau parte componenta din public.Vicentiu wrote:ce ma enerveaza aia care scriu cu font de 1, numa' ca sa te chinui sa dai copy sa vezi ce scrie acolo... va e rusine cu ce ziceti sau ce?
Daca te refereai la mine eu nu am zis ca publicul a fost de cacat (culmea ca niciodata) ba chiar acolo unde am stat eu a fost fain ca erau oameni care au venit pt afu ra si vb ei acolo de ce a facut nenea asta de-a lungul timpului si mi-a prins bine
te simti ignorata asa de fel?strabunicutza wrote:Cristian-San wrote:si mai sunt aia care zic ca publicu a fost de cacat dar erau parte componenta din public.Vicentiu wrote:ce ma enerveaza aia care scriu cu font de 1, numa' ca sa te chinui sa dai copy sa vezi ce scrie acolo... va e rusine cu ce ziceti sau ce?
) Am scris cu font 3 pt ca aia era partea cea mai neimportanta din tot postul.
Daca te refereai la mine eu nu am zis ca publicul a fost de cacat (culmea ca niciodata) ba chiar acolo unde am stat eu a fost fain ca erau oameni care au venit pt afu ra si vb ei acolo de ce a facut nenea asta de-a lungul timpului si mi-a prins bine
99.9%
- strabunicutza
- Bandit Queen
Cristian-San: Nu, tu?
))
Astept si eu alaturi de ceilalti membrii filmari, sper sa fie ceva si la YO joia asta
Se astepta sa fie orbit de diferite luminiSun|Rah wrote:si-n legatura cu ochelarii lui afu-ra, ca se plangea cineva pe aici ca de ce purta ochelari, una la mana - majoritatea poarta, iar doi la mana - daca nu-i purta, era probabil confundat cu Rakim
Astept si eu alaturi de ceilalti membrii filmari, sper sa fie ceva si la YO joia asta
-
BeetleBoy
- tanar
Daca te referi la mine,sa stii ca nu am generalizat, dar nu mi se pare normal sa mi se scoata ochii, sa fiu imbrancit fara sens (cand e pogo, e pogo, dar cand e nesimtire... no comment).Cristian-San wrote: si mai sunt aia care zic ca publicu a fost de cacat dar erau parte componenta din public.
Si eu am sarit, si eu m-am simtit bine, dar fara sa-i deranjez pe cei din jur... tine de cei 7 ani...
Sa-l dau ca exemplu pe tipul din stanga care statea sus, langa reflector si arunca cu bere...
Slow down, don't rush......
mah chestia e ca era aglomerat. stiam ca astfel de chestii se intampla. de fapt ma asteptam la mai rau.
a fost oke.
de fapt nu aglomeratia a fost problema pentru ca clubul e spatios. problema consta in vizibilitatea scenei. ne-am inghesuit toti in fata scenei sa vedem. desigur ca multi nu au vazut. multi au fost imbranciti, inghiontiti, loviti sau calcati pe picioare si asta a scazut din bucuria pricinuita de prestatia artistului.
dar asta e. credeti ca daca mai comentam mult despre cum se poarta publicul mai ales in aglomeratie, rezolvam ceva? la fel s-a comportat si la promoe si la killa bezz si la raekwon. acolo era spatiu. aveau loc. nu s-a aratat nimeni deranjat.
la killa beez am vazut pe filmare cum aproape 3000 de oameni sar si se imbrancesc. mi s-a ridicat paru pe mine de bucurie ca am putut sa ii facem pe artisti sa se simta bine.
publicul tre sa arate ca simte artistul. ca il intelege. s-a manifestat cum a crezut de cuvinta.
sa nu facem o tragedie din asta.
pana la urma, e vina lu afu-ra ca s-a rupt publicu. nu trebuia sa cante piesele alea tari. nenorocitu.
a fost oke.
de fapt nu aglomeratia a fost problema pentru ca clubul e spatios. problema consta in vizibilitatea scenei. ne-am inghesuit toti in fata scenei sa vedem. desigur ca multi nu au vazut. multi au fost imbranciti, inghiontiti, loviti sau calcati pe picioare si asta a scazut din bucuria pricinuita de prestatia artistului.
dar asta e. credeti ca daca mai comentam mult despre cum se poarta publicul mai ales in aglomeratie, rezolvam ceva? la fel s-a comportat si la promoe si la killa bezz si la raekwon. acolo era spatiu. aveau loc. nu s-a aratat nimeni deranjat.
la killa beez am vazut pe filmare cum aproape 3000 de oameni sar si se imbrancesc. mi s-a ridicat paru pe mine de bucurie ca am putut sa ii facem pe artisti sa se simta bine.
publicul tre sa arate ca simte artistul. ca il intelege. s-a manifestat cum a crezut de cuvinta.
sa nu facem o tragedie din asta.
pana la urma, e vina lu afu-ra ca s-a rupt publicu. nu trebuia sa cante piesele alea tari. nenorocitu.
99.9%
era rupt ala ...era chiar langa mine...a fost si scandal acolo...a deschis o bere si a agitat-o ..si l-a stropit pe unuVicentiu wrote:Si mai era unu in dreapta... care de la inceput pana la sfarsit... adica de la Interventii Lirice pana la Afu-Ra, striga tot timpu: "Hai bah sariti, hai bah pogo, ce stati ca pizdele asa?!?!? Butch, zi-le frate la astia sa sara sa nu mai stea ca pizdele!!!"![]()
![]()
-
rap_gabitza
- tanar