3 ANI de HADES + concert AFU-RA

Hip hop events ... here, there, everywhere ...

Moderator: dan

Locked
cafteala
official QB murderer

Post by cafteala »

mRnT wrote:
bLuEsHiFt wrote:si aia de la opera fac pogo in pm :) oricum se stie ca la JMT va fi rupere.. :D
se stiee :lol: si nu o sa ne m-ai imgramadim atat ...e mai mare clubu ...avem unde sari :lol:
mai bine vorbim despre eveniment, aici. nu de altceva.. da' sa nu se supere staffu'. :D
awaky
i'm the scatman

Post by awaky »

sincer ...ma asteptam la o surpriza din partea Hades ...un invitat foarte special ...cred ca v-ati dat seama ...despre Praetor era vb ...ar fi fost o surpriza mare ...daca ar fi venit ...da' nu s-a putut ... :(
Alin-San
imun

Post by Alin-San »

ai mai zis asta de vreo 5 ori ... ai o obsesie, nu? Praetor nu se intoarce, acum puneti mana pe franghii, cutite si faceti ce trebuie.
preacher
o viata pe forum

Post by preacher »

a fost dar nu a stat mult...

Vicentiu wrote:ce ma enerveaza aia care scriu cu font de 1, numa' ca sa te chinui sa dai copy sa vezi ce scrie acolo... va e rusine cu ce ziceti sau ce?
si mai sunt aia care zic ca publicu a fost de cacat dar erau parte componenta din public.

concertu a fost tare. toata seara a fost tare.

felicitari Hades, La Multi Ani! dar tot va umplu pt hanorace :roll:

Muzica Se Simte!
99.9%
kitu
serios, sunt ok

Post by kitu »

Desi am vazut doar curul Ginei cateva ore bune tot mi-a placut (concertul) :)
A cantat bine Afu-ra (parerea mea) , doar ca ordinea pieselor a fost un pic aiurea pe la sfarsit dar si-a revenit cu inca o piesa de pogo :) Paul a cantat frumos ! Si vocea lui Maerry s-a auzit tare de tot de asemenea
Sun|Rah s-a rupt acolo sa mor , e prima oara cand vad o fata ca face asa !

La multi ani ba !

Dino :*
word ! preacher wrote : kitu e eroul meu
strabunicutza
Bandit Queen

Post by strabunicutza »

Cristian-San wrote:
Vicentiu wrote:ce ma enerveaza aia care scriu cu font de 1, numa' ca sa te chinui sa dai copy sa vezi ce scrie acolo... va e rusine cu ce ziceti sau ce?
si mai sunt aia care zic ca publicu a fost de cacat dar erau parte componenta din public.
:)) Am scris cu font 3 pt ca aia era partea cea mai neimportanta din tot postul.
Daca te refereai la mine eu nu am zis ca publicul a fost de cacat (culmea ca niciodata) ba chiar acolo unde am stat eu a fost fain ca erau oameni care au venit pt afu ra si vb ei acolo de ce a facut nenea asta de-a lungul timpului si mi-a prins bine :D
sunrah
.

Post by sunrah »

kitu wrote:Sun|Rah s-a rupt acolo sa mor , e prima oara cand vad o fata ca face asa !
yeah, I was the biggest groupie in the building.
you just never know when you're living in a golden age.
preacher
o viata pe forum

Post by preacher »

strabunicutza wrote:
Cristian-San wrote:
:)) Am scris cu font 3 pt ca aia era partea cea mai neimportanta din tot postul.
Daca te refereai la mine eu nu am zis ca publicul a fost de cacat (culmea ca niciodata) ba chiar acolo unde am stat eu a fost fain ca erau oameni care au venit pt afu ra si vb ei acolo de ce a facut nenea asta de-a lungul timpului si mi-a prins bine :D
te simti ignorata asa de fel?
99.9%
sunrah
.

Post by sunrah »

si-n legatura cu ochelarii lui afu-ra, ca se plangea cineva pe aici ca de ce purta ochelari, una la mana - majoritatea poarta, iar doi la mana - daca nu-i purta, era probabil confundat cu Rakim :lol:
you just never know when you're living in a golden age.
strabunicutza
Bandit Queen

Post by strabunicutza »

Cristian-San: Nu, tu?
Sun|Rah wrote:si-n legatura cu ochelarii lui afu-ra, ca se plangea cineva pe aici ca de ce purta ochelari, una la mana - majoritatea poarta, iar doi la mana - daca nu-i purta, era probabil confundat cu Rakim :lol:
Se astepta sa fie orbit de diferite lumini :)))

Astept si eu alaturi de ceilalti membrii filmari, sper sa fie ceva si la YO joia asta :shock:
BeetleBoy
tanar

Post by BeetleBoy »

Cristian-San wrote: si mai sunt aia care zic ca publicu a fost de cacat dar erau parte componenta din public.
Daca te referi la mine,sa stii ca nu am generalizat, dar nu mi se pare normal sa mi se scoata ochii, sa fiu imbrancit fara sens (cand e pogo, e pogo, dar cand e nesimtire... no comment).
Si eu am sarit, si eu m-am simtit bine, dar fara sa-i deranjez pe cei din jur... tine de cei 7 ani...
Sa-l dau ca exemplu pe tipul din stanga care statea sus, langa reflector si arunca cu bere...
Slow down, don't rush......
Vicentiu
WebMasteraie gen

Post by Vicentiu »

Si mai era unu in dreapta... care de la inceput pana la sfarsit... adica de la Interventii Lirice pana la Afu-Ra, striga tot timpu: "Hai bah sariti, hai bah pogo, ce stati ca pizdele asa?!?!? Butch, zi-le frate la astia sa sara sa nu mai stea ca pizdele!!!" :lol: :lol: :lol:
preacher
o viata pe forum

Post by preacher »

mah chestia e ca era aglomerat. stiam ca astfel de chestii se intampla. de fapt ma asteptam la mai rau.
a fost oke.
de fapt nu aglomeratia a fost problema pentru ca clubul e spatios. problema consta in vizibilitatea scenei. ne-am inghesuit toti in fata scenei sa vedem. desigur ca multi nu au vazut. multi au fost imbranciti, inghiontiti, loviti sau calcati pe picioare si asta a scazut din bucuria pricinuita de prestatia artistului.

dar asta e. credeti ca daca mai comentam mult despre cum se poarta publicul mai ales in aglomeratie, rezolvam ceva? la fel s-a comportat si la promoe si la killa bezz si la raekwon. acolo era spatiu. aveau loc. nu s-a aratat nimeni deranjat.
la killa beez am vazut pe filmare cum aproape 3000 de oameni sar si se imbrancesc. mi s-a ridicat paru pe mine de bucurie ca am putut sa ii facem pe artisti sa se simta bine.

publicul tre sa arate ca simte artistul. ca il intelege. s-a manifestat cum a crezut de cuvinta.
sa nu facem o tragedie din asta.

pana la urma, e vina lu afu-ra ca s-a rupt publicu. nu trebuia sa cante piesele alea tari. nenorocitu.
99.9%
awaky
i'm the scatman

Post by awaky »

Vicentiu wrote:Si mai era unu in dreapta... care de la inceput pana la sfarsit... adica de la Interventii Lirice pana la Afu-Ra, striga tot timpu: "Hai bah sariti, hai bah pogo, ce stati ca pizdele asa?!?!? Butch, zi-le frate la astia sa sara sa nu mai stea ca pizdele!!!" :lol: :lol: :lol:
era rupt ala ...era chiar langa mine...a fost si scandal acolo...a deschis o bere si a agitat-o ..si l-a stropit pe unu :roll: si a sarit ala sa-l bata ...pana la urma s-au calmat....whatever....era caterincos omu...cand a cazut curentu cica " mai bine veneam io cu acordeonu de acasa" ...mdeah
rap_gabitza
tanar

Post by rap_gabitza »

mah cred ca voi sunteti ok.....da eu ce sa mai zic de alea doua care sareau ca proastele pe scaunul ala si au cazut peste mine??:(dupa ce ca mai sunt mica:))) m-am mai trezit si cu doua pizde proaste peste mine...da...asta e...mai sutn si d'astia....
Locked